מה בין קולינריה לעיצוב פנים?
בשנים האחרונות מסעדות הגורמה
הפסיקו להיות מנת חלקם של קהל יעד אקסקלוסיבי ואניני טעם והפכו להיות נגישות יותר
לקהל הרחב.
מסיבה זאת מסעדות הגורמה נטשו את
העיצוב הנוצץ והיוקרתי שגרם לעיתים לתחושת קרירות וניכור, והחלו לדבר בגובה
העיניים עם הסועד, גישה מעט יותר עממית.
המגמה של מסעדות הגורמה כיום היא
למצוא את נקודת האיזון בין מראה יוקרתי, למראה מזמין וחמים.
אחת הדרכים לעשות זאת היא באמצעות
קונספט "המטבח הפתוח" – שהרי המטבח הוא לב המסעדה ממנו זורמות המנות אל
הסועדים, כך המטבח הופך לחלק מרכזי בחוויית הסועדים שמרגישים חלק מתהליך הכנת
המנות.
דבר המשרה על הסועדים אווירת
פתיחות ונגישות.
במידה ואתם מעוניינים לרענן את
עיצוב המסעדה שלכם, אתם מוזמנים לפנות אליי לפגישת ייעוץ ללא תשלום או התחייבות
אסתי אבלס - רשיונות עסק, עיצוב חנויות ומשרדים.
בטלפון>> 052-7117121
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה